Menu

Locatie Coevorden en Borger Odoorn

Ons Icare Thuisbegeleiding team is actief in de gemeente Coevorden (Aalden, Benneveld, Dalen, Dalerpeel, Dalerveen, De Kiel, Erm, Gees, Geesbrug, t’Haantje, Holsloot, Meppen, Nieuwlande, Noord-Sleen, Sleen, Oosterhesselen, Schoonoord, Steenwijksmoer, Stieltjeskanaal, Wachtum, Wezup, Wezuperbrug, Zweeloo en Zwinderen) en Borger Odoorn. 

Wij bieden passende begeleiding bij cliënten thuis op het gebied van psychische en/of sociale kwetsbaarheid, opvoedondersteuning en aan mensen met een LVB, autisme of dementie. Je kan vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie om te kijken of Icare Thuisbegeleiding voor jouw van betekenis kan zijn.
 

Aandachtsgebieden

De begeleiding is divers en gericht op verschillende aandachtsgebieden's aan mensen die zelfstandig wonen in een soms ingewikkelde maatschappij. Bijvoorbeeld wanneer ondersteuning nodig is bij het begroten van de zelfredzaamheid en het netwerk of op het gebied van opvoedondersteuning.

Wanneer je van de gemeente of het Zorgkantoor een indicatie hebt ontvangen, dan komt je in aanmerking voor begeleiding. Wij komen graag bij jou thuis om samen een begeleidingsplan op maat te maken. Het uitgansgpunt hierbij is dat jij regie en overzicht houdt op je eigen leven. 
 

Telefoon: 0522 279 627
E-mail: drenthe@icaretbg.nl
Coördinator: Mirjam Tiktak
Bereikbaarheid team: maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren.


Aanmelden

Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET