Doorgaan naar inhoud
Zoeken
Waar bent u naar op zoek?
Bekijk onze veelgestelde vragen.
Menu

Locatie Coevorden en Borger-Odoorn

Icare Thuisbegeleiding team Coevorden en Borger-Odoorn is actief in de gemeenten Coevorden (Aalden, Benneveld, Dalen, Dalerpeel, Dalerveen, De Kiel, Erm, Gees, Geesbrug, 't Haantje, Holsloot, Meppen, Nieuwlande, Noord-Sleen, Sleen, Oosterhesselen, Schoonoord, Steenwijksmoer, Stieltjeskanaal, Wachtum, Wezup, Wezuperbrug, Zweeloo en Zwinderen) en Borger Odoorn.

Wij bieden passende begeleiding bij cliënten thuis op het gebied van psychische en/of sociale kwetsbaarheid, opvoedondersteuning en aan mensen met een licht verstandelijke beperking, autisme of dementie. Je kunt vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie om te kijken of Icare Thuisbegeleiding voor jou van betekenis kan zijn.

De begeleiding is divers en gericht op verschillende aandachtsgebieden aan mensen die zelfstandig wonen in een soms ingewikkelde maatschappij. Bijvoorbeeld wanneer ondersteuning nodig is bij het begroten van de zelfredzaamheid en het netwerk of op het gebied van opvoedondersteuning.

Wanneer je van de gemeente of het Zorgkantoor een indicatie hebt ontvangen, dan kom je in aanmerking voor begeleiding. Wij komen graag bij jou thuis om samen een begeleidingsplan op maat te maken. Het uitgangspunt hierbij is dat jij regie en overzicht houdt op je eigen leven. 


Contactgegevens

Telefoon: 0522 279 627
E-mail: drenthe@icaretbg.nl
Coördinator: Mirjam Tiktak
Bereikbaarheid team: maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren.